Vinyl Stickers

Vinyl stickers kunnen we in alle soorten en maten maken. Omdat we op een brede rol printen kan bijna iedere maat en omdat we de stickers uitsnijden met een snijplotter kan bijna iedere vorm. Op deze manier kunnen we met de juiste materiaalkeuze heel veel verschillende producten maken. Zo kunnen we stickers maken voor belettering van een etalageraam of voor de auto. Maar ook keuringsstickers, vloerstickers of stickers voor bewegwijzering.

Eventueel kunnen we de stickers ook opplakken op plaatmateriaal zoals Forex, Dibond of foamboard. Op deze manier kunnen we ook weer talloze producten maken zoals bouwborden, cheques of borden die bijvoorbeeld gebruikt worden bij een presentatie. 

papieren Stickers

Ook papieren stickers kunnen we contour snijden. Zo kunnen we labels of etiketten maken in iedere vorm of maat. Omdat we de stickers printen zijn kleine oplage al interessant maar is het ook mogelijk om de oplage te verdelen over wisselende beelden of kunnen we gepersonaliseerde stickers maken.

Stickers op rol

Papieren stickers en PP stickers (kunststof stickers) kunnen we ook op rol leveren. Ook hierbij is het mogelijk om een afwijkende vorm of maat te kiezen. Deze etiketten produceren we meestal voor bedrijven. Voorbeelden zijn THT sticker, keurmerkstickers, labels voor verpakkingen etc.    

}

Snelle levering

Z

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring