Kerstkaarten

Kerst- en nieuwjaarskaarten 2023

Ook in 2023 maken wij de mooiste kerstkaarten of nieuwjaarskaarten voor u. Natuurlijk kunt u zelf een ontwerp aanleveren. Met een ruime keuze aan papiersoorten en verschillende manieren van afwerken kunnen we de mooiste kaarten voor maken. Zo kunnen wij uw kaarten voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat of van een zilver- of goudfolie. Ook hebben wij de mogelijkheid om uw kaart te voorzien van een mooie vorm. Bij ons hoeven de kaarten echt niet rechthoekig te zijn!

Eventueel kunnen wij uw ontwerp of idee ook voor u uitwerken. Heeft u een leuke foto, tekst of logo. Wij maken de kaart waar u uw familie of relaties mee wilt verrassen.

Een kaart is natuurlijk niet af zonder een bijpassende envelop, hier kunnen wij u ook in voorzien. Ook hier geldt dat we diverse kwaliteiten, maten en kleuren hebben, er is er dus altijd één die past. Natuurlijk kunnen we ook de complete verzending voor u regelen, van het personaliseren en adresseren van de kaart of enveloppe tot het aanbieden bij de post.

Naast de kaarten die wij zelf maken leveren wij kant-en-klare kerst- en nieuwjaarskaarten. U kiest uw kaart uit welke in ieder aantal is te bestellen. Vervolgens kunnen wij de bedrukking in de kaart verzorgen, dit kan een boodschap zijn aan uw personeel, relaties of familie. De bedrukking kan geheel in kleur met iedere tekst of afbeelding zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De enveloppen voor deze kaarten worden gratis bijgeleverd.

Heeft u vragen of zou u graag een offerte aan willen vragen dan kunt u onderstaand formulier in vullen of ons een mail sturen: info@printservicesds.nl

}

Snelle levering

Z

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring