}

Snelle levering

Z

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring

Rolbanner

Rollbanners

Rolbanners kunnen wij in diverse uitvoeringen en maten leveren. Van een basic-uitvoering met een standaard maat van   85×200 cm, tot een luxe uitvoering met verlichting en meer gebruiksgemak (zo kunt u bijvoorbeeld de banners wisselen).       Ook zijn de banners in verschillende hoogtes en breedtes te verkrijgen.

Zeker met de bredere banner onderscheidt u zich van de rest!

Rolbanners kunnen we uitvoeren met verschillende materialen wat natuurlijk invloed heeft op de kwaliteit en prijs.

Al onze rolbanners worden geleverd met handige draagtas.

Pop-up tafel

Een pop-up balie maakt elke presentatie of stand echt af. Dit model balie past zeer goed bij de losse rolbanners of onze pop-up wand. Door een ontwerp te kiezen dat mooi aansluit bij het ontwerp van de beurswand of beursstand vormt de totale presentatie één geheel. Los van de andere presentatieproducten vormt een balie een opvallend informatiepunt op een stand en kunnen in de balie spullen opgeborgen worden.

Rolbanner
Rolbanner

Topcards

Voor een snelle, opvallende en strakke presentatie introduceren wij de Topcard.

Topcards kunnen wij op ieder formaat maken, van A6 tot A0. Gangbare maat voor op de balie (en hardloper) is natuurlijk A4 formaat. Een topcard bestaat uit een full colour print welke gecacheerd wordt op 2 mm karton. Aan de achterkant wordt hij voorzien van een standaard.

Topcards leveren wij als stukprodukt maar ook in grote oplagen.

Kruisbanners

Een kruisbanner is een snel op te bouwen en voordelig bannersysteem.

Uw presentatie, afbeelding of boodschap wordt geprint op een 300 grs. dikke pop-up film en gelamineerd met een matte toplaag voor extra bescherming. Voorzien van 4 zeilogen klikt hij eenvoudig in het kruissysteem.

Rolbanner
Rolbanner

tafelvlag

Als leuke en opvallende ondersteuning van uw presentatie maken wij ook tafelvlaggetjes.

De vlaggetjes zijn ongeveer 30 centimeter hoog en vallen gelijk op.

Deze kunt u natuurlijk gebruiken tijdens een beurs maar ook bij de receptie, ontvangstruimte of cursusruimte zullen deze niet misstaan.

Pop-up wand

Presentatiewanden leveren wij recht en gebogen. Het is een idéale manier om snel een indrukwekkende stand op te bouwen. Alle verbindingen zijn magnetisch en eenvoudig in elkaar te zetten. Bij deze wand leveren wij een robuuste koffer, welke gebruikt kan worden als tafeltje.

Onze systemen leveren wij geheel compleet inclusief prints en verlichting.

Rolbanner
Rolbanner

Minibanner

Rolbanners leveren we ook als mini-model in de maten A3 en A4. Een echte rolbanner in het klein. Voor een verrassende presentatie of als welkomstbordje op de balie of tijdens een beurs.

Neem contact op

Scholtus Doucment Services

Zuid – Oostsingel 23a – 4611 BB – Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-256930

E-mail: info@printservicesds.nl