}

Snelle levering

Z

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring

Rolbanner

HP Z6100

Voor al onze fotoplots gebruiken we deze HP Z6100. Op papier, canvas, film of doek, u krijgt de mooiste kwaliteit. Dit tot een breedte van 150cm en een onbeperkte lengte. Door de hoge printsnelheid, variërend van 8 tot 30 m2!, kunnen wij snel inspelen op de verschillende behoeften.

Prints worden gemaakt met Vivera pigment-inkten, en zijn dus watervast en UV-bestendig. Eventueel kunnen de prints nog worden afgelamineerd.

Roland XC-540

De Roland XC-540 is een Eco-solvent printer. De prints zijn dus watervast en UV-bestendig. Het media aanbod voor deze printer is zeer ruim. De kwaliteit ligt onder die van onze foto-printer maar doordat de media niet altijd een coating behoeft staat de solvent-printer qua prijs daar weer onder. Verder beschikt deze printer over een online-contour snijder. Vinyl soorten kunnen dus van een snijcontour worden voorzien waardoor stickers in ieder formaat en vorm mogelijk zijn.

Voorbeelden van produkten: stickers – posters – posters tbv. driehoeksborden – Zeildoek (bisonyl/mesh) – One-way-vision – Statisch raamfolie – Blueback posters – Behang – etc.

Rolbanner
Rolbanner

Mita 4850

De Mita 4850 is in combinatie met de online-vouwmachine een uitstekende oplossing voor al uw technische tekeningen.

De machine is voorzien van een invoer van 3 rollen, waardoor de produktiviteit optimaal is. De vouwmachine kan zowel de dwars- als de langsvouw waardoor sets moeiteloos geproduceerd kunnen worden. Bij het vermeerderen van bestek sets is dit dus een ideale situatie.

De Mita 4850 kan ook scannen, uw documenten kunnen snel als pdf of tiff weggeschreven worden en/of middels een archiefsysteem weer worden hergeprint.

Neem contact op

Scholtus Doucment Services

Zuid - Oostsingel 23a - 4611 BB - Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-256930

E-mail: info@printservicesds.nl